Waardebepaling: Een schatting is de basis van elke verkoop

Een correcte, marktconforme waardebepaling creëert vanaf het begin rust voor onze klanten én voor onze kandidaat-kopers. Het zorgt voor een eerlijk en vlot verloop en versterkt de onderhandelingspositie van de makelaar. Daarom is het belangrijk voor u als verkoper om u te laten adviseren door een ervaren, erkend professional in immobiliën, zodat het dossier met de juiste verwachtingen van start kan gaan!

Schatting van uw huis, appartement of handelszaak

Contacteer ons vrijblijvend indien u wilt weten wat de marktwaarde van uw woning, appartement of handelszaak is. Hierbij zullen wij u, met een gediplomeerd vastgoedexpert en een bouwkundige in ons team, zo correct mogelijk informeren over het laten schatten van uw huis en indien u een schatting van de waarde van uw huis nodig heeft, inclusief een uitgebreide marktanalyse en taxatierapport.

Onze werkwijze bij het schatten van uw onroerend goed

Onze aanpak zorgt ervoor dat uw eigendom verkoopklaar wordt gemaakt, met een nauwkeurige prijsbepaling gebaseerd op de actuele vastgoedmarkt trends en de unieke eigendomswaarde. Samen overlopen wij uw wensen en de mogelijkheden, met een strategie die is afgestemd op zowel de vraagprijs als de verkoopprijs om de beste resultaten te behalen.

Gekend in Bocholt, Bree, maar ook actief in omstreken

Klaps Vastgoed, uw deskundige vastgoedmakelaars met Bree als ons hart en thuisbasis. Onze makelaardij is bijzonder actief in de omgeving, waaronder Bocholt, Oudsbergen, Peer, Kinrooi, Maaseik, Dilsen-Stokkem en Pelt. Hoewel onze focus ligt op deze specifieke gemeenten, is onze makelaarsdienst beschikbaar in heel Vlaanderen. Ongeacht uw locatie, het team van Klaps Vastgoed staat klaar om u te ondersteunen bij al uw vastgoedbehoeften.Waardeschatting van een huis

Contacteer ons

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.