Over ons, een Limburgs immokantoor met meer dan 30 jaar ervaring!

zaakvoerder / eigenaar - erkend vastgoedmakelaar

BIV: 514409

oprichter Klaps Vastgoed - erkend vastgoedmakelaar

BIV: 503632

erkend vastgoedmakelaar

BIV: 511384

Geert is van kindsbeen gebeten door alles waar een baksteen aan te pas komt. Afgestudeerd als bouwkundige, met aanvullend opleidingen gebouwbeheer en fiscaliteit, verdiepte hij zich nadien in de makelaardij.

Als zaakvoerder van Klaps Vastgoed en trotse Breënaar gaat hij elke dag met veel plezier voor z'n klanten aan de slag. Zijn voorliefde voor onderhandelen en verkoop zorgen voor een aanstekelijk enthousiasme, zijn gedegen technische kunde is een bijkomende troef!

Waarden als “recht door zee” en “betrouwbaar” zijn voor hem steeds het uitgangspunt.


Foto van Geert, de zaakvoerder van makelaarsbureau Klaps Vastgoed.

Stijn heeft 6 jaar geleden zijn stage voltooid bij Klaps Vastgoed. Voordien was hij 20 jaar commercieel actief in het bank- en verzekeringswezen.

Na enkele jaren als zelfstandig vastgoedmakelaar bij een gerenommeerd kantoor is hij terug op het oude nest. En met veel plezier, niet in het minst omdat hij als geboren Bocholtenaar graag in eigen regio wil werken. Expert in vastgoedbeleggingen.

Samen met Geert en Jos is Stijn erop gebrand om van Klaps Vastgoed 2.0 een succes te maken!


Foto van Stijn, onze immo expert die u graag helpt met uw vastgoedportefeuille te versterken.

Jos heeft meer dan 25 jaar ervaring in fiscaliteit, projectontwikkeling, als vastgoedmakelaar en als vastgoedexpert.

Hij is de oprichter van Klaps Vastgoed en helpt nog steeds met veel enthousiasme eigenaars, kopers en huurders bij eender welke vastgoedtransactie door zijn expertise in woningfinanciering. Hij kan zelfs nog wat hulp bieden bij uw algemene vragen m.b.t. een hypotheeklening of rentevoet en overbruggingskrediet. Voor uw commerciële vastgoed vragen kan u zeker bij Jos terecht, een echte expert in immobiliën.

Foto van Jos, oprichter van ons immobiliënkantoor.