Terug naar overzicht

Ref. GERKENHOF-2

RESIDENTIE GERKENHOF: WONINGEN MET ZORGOPTIE.

VERKOCHT !!
Dit unieke woonproject, gelegen aan de Meeuwerkiezel in Bree, omvat 14 (zorg)woningen met 2 slaapkamers, privéterras en carport. De groene omgeving en privé woonerf verzekeren rust en privacy aan de bewoners. De woning kan naar eigen smaak ingericht en afgewerkt worden in functie van het lastenboek waarin ruime budgetten zijn voorzien.
Nabij residentie Gerkenhof vind je alle zorgvoorzieningen vlak om de hoek doch ZONDER ENIGE VERPLICHTING. Dankzij de samenwerking met het woonzorgcentrum Gerkenberg, het mindervalidecentrum Ter Engelen, en/of andere zorgpartners heb je altijd, indien je dit wenst, de beste zorgen vlakbij je voordeur

OMSCHRIJVING WONING 2 :
Prachtige gesloten woning (oppervlakte vloerplaat +/- 85 M2) welke voorzien is van een terras, een overdekt terras en een buitenberging. De woning is volledig gelegen op het gelijkvloers en omvat een inkomhal met toegang naar het bezoekerstoilet, een mooie woonkamer met open ingerichte keuken, een berging/wasplaats, een ingerichte badkamer en 2 ruime slaapkamers. Bij deze woning is er een overdekte parkeerplaats voorzien.

ALGEMEEN :
Deze BEN (Bijna Energie Neutrale) woningen worden gebouwd met een E-peil lager dan 30 in een houtskeletbouw met buitenwanden die een muurdikte hebben van 44 cm en vensterramen in PVC raamwerk met driedubbele beglazing, elektrische rolluiken, ventilatiesysteem type D+ , een luchtwarmtepomp die de woning zowel kan verwarmen als verkoelen en zonnepanelen.
Elke zorgwoning is rolstoel toegankelijk en voorzien van een videofoon met een binnen- en buitenunit.
De tuinen worden volledig aangelegd met verharde tuinpaden, opritten en terrassen in betonklinkers en een petanquebaan tussen de grasperken.
Tuinbergingen en de carports worden langs de buitenzijde afgewerkt in Thermowood, de gevel bestaat uit baksteen gemetst en gevoegd.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK OP ONS KANTOOR VOOR MEER INLICHTINGEN EN HET LASTENBOEK !