Een onroerend goed is altijd een belangrijk bezit, hoe groot of hoe klein het ook is !

Uw huis, uw appartement, uw grond of uw handelszaak; ze zijn u veel waard. Dan is het logisch dat u op zoek gaat naar een betrouwbare partner wanneer u uw onroerend goed wenst te verkopen of te verhuren. Naar een sleutelfiguur die zijn ervaring en kennis van zaken gebruikt en op een correcte manier zorg draagt voor uw eigendom. Zo'n belangrijke sleutelfiguur vindt u bij ons.

Aarzel niet ons te contacteren op tel. nr. 089/207 280; wij geven u graag deskundig advies!

Eliane & Jos Klaps

 

Nieuws

23-11-2021
De 10 grootste fouten tijdens de huizenjacht
Een woning kopen zou weleens snel kunnen verlopen, maar vaak blijkt dat haast en spoed zelden goed is. Makelaars waarschuwen je met een top 10 aan voorbereidingsfouten die vaak voorkomen bij kopers op zoek naar een woning.
25-03-2021
Heb je toestemming van je kinderen nodig om je woning te verkopen?
Je denkt eraan je huis te verkopen. Je kinderen zijn echter niet zo’n fan van dat idee. Mag je als ouder je woning te koop aanbieden en wie krijgt de opbrengst van de verkoop?
01-03-2021
Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector.
Het protocol voor de volwaardige heropstart van de vastgoedsector is zopas gevalideerd door de overheid. Dit protocol bevat de regels waarbinnen een plaatsbezoek aan een pand kan plaatsvinden. Onderstaand sommen wij graag de maatregelen voor u als bezoeker nogmaals op.